Informatie

Electronica reparatie
& renovatie partner

Bedrijfsinformatie:


Kodep Electronics heeft zijn sporen ruim verdiend in het repareren en renoveren van de meest uiteenlopende electronica. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Electronica zaken kunnen hun reparaties aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor een snelle en adequate oplossing.

Kodep Electronics | voor bedrijf en particulier


Samenwerking


Kodep Electronics is met name gespecialiseerd in het serie matig repareren en/of renoveren van printplaten voor bedrijven. We werken hiervoor nauw samen met bedrijven die deze reparaties zelf niet kunnen uitvoeren of hier geen tijd (meer) voor hebben. Bent u geïnteresseerd in samenwerking met ons neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar een partner die seriematig soldeerwerk voor u uitvoert? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk wordt ook de particulier niet vergeten. Wilt u iets laten repareren dan kunt u een reparatie aanvraag via ons reparatie formulier aanvragen.

Snelle diagnostiek


Wij streven ernaar om uw reparatie-aanvraag zo snel mogelijk te diagnosticeren. Indien reparatie mogelijk/renadabel is maken wij vooraf een prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent. Let u erop dat u wel altijd de onderzoekskosten en eventuele retourkosten verschuldigt bent. Alvorens u het apparaat opstuurt naar ons maken wij een redelijke inschatting of reparatie mogelijk of rendabel is.

Technische know-how


Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige know-how in huis. We zijn gespecialiseerd in printplaat reparatie in de ruimste zin van het woord. Daarnaast repareren wij fietselectronica van vele merken. Laat u verrassen, reparatie is in veel gevallen een veel goedkopere, en vaak ook betere oplossing dan nieuwe aanschaf!